Polterabend Events - Buchdesign Webshop

Gå til indhold

Hoved menu:

Glaskursus
Polterabend glaskunst eller andre begivenheder
Events – Minikursus, Teambuilding, Firmaevent,Fødselsdag, Sølv/Guldbryllup  eller Polterabend
Få en fascinerende oplevelse   med glasdekoration. Leder du efter en god og spændende oplevelse til dig selv eller til en gave - eller er du ved at arrangere en oplevelse til en polterabend.
Så tilbyder vi hos Buch design hyggelige arrangementer, der hver især handler om at arbejde med glas –  formning af glas. Og arrangementerne har som mål at ende i et Glas fad eller et ophæng, der for hver især vil være et evigt minde om en god oplevelse.

Jeg hjælper selvfølgelig hele vejen igennem processen, så der kommer  kreative og brugbare  glasprodukter ud af præstationerne.


Glasfadet,  eller hvad arbejdet ender med, er selvfølgelig et varigt minde om en god dag og en god oplevelse. Selve berøringen med materialet glas – via værktøj selvfølgelig – og fremstillingen af glasset vil dog med sikkerhed være så stor en oplevelse, at den vil blive husket.

Polterabend med fælles produktion af unikt glasfad
Her kan alle deltage i produktionen. Hver person dekorerer en glasplade på f.eks 6 stk. 9 x 9 cm. Til sidst sættes alle glaspladerne sammen til ét glas fad eller ophæng.

Ideen er, at hver person dekorerer hver sin glasplade. Hver deltager kan fx dekorere hver sin glasplade, så den kendetegner deltageren selv eller modtageren. Eller glaspladen kan alternativt dekoreres helt abstrakt. Man kan også beslutte, at alle dekorerer hver sin glasplade ud fra et overordnet tema.
Under alle omstændigheder vil hver glasplade få sit eget dekorationsmæssige udtryk.

Når alle glaspladerne er færdigdekorerede, bliver de sat sammen til et fad, som dermed vil blive til et helt unikt glasfad, der indeholder et mindeværdigt aftryk fra alle, der har deltaget i den fælles oplevelse med at dekorere og udforme glasfadet. Måden, hvorpå glaspladerne bliver til et samlet glasfad, sker ved glasfusing, som er en sammensmeltning af 2 eller flere stykker glas. Glasfadet skal brændes i en fusingovn, nedkøles, slumpes og brændes i ovnen påny.
Til sidst skal det afspændes og afkøles, hvorefter det vil være klart til afhentning, når det har fået den rette temperatur. Jeg giver besked et dage før, at glasfadet er klar til afhentning.

Igennem hele processen hjælper og vejleder Mogens Buch

Deltagerne i arrangementet må gerne medbringe mad og drikkevarer.

Polterabend arrangementet varer ca 2 timer.
Pris: 1800,- kr

I prisen er der inkluderet 6 glasplader på  stk. 9 x 9 cm.  Dette fads størrelse bliver 18 x 27 cm
 

Hvis der ønskes et fad med  fad med 9 plader koster arrangementet 2200 kr. Dette fads størrelse bliver 27 x 27 cm Glasfadet skal som nævnt afkøles, og vi giver besked et par dage inden, det er klart til afhentning.

 
Tilbage til indhold | Retur til hoved menu